Руският президент Владимир Путин иска да изплаши целия свят, заяви Зеленски

...
Руският президент Владимир Путин иска да изплаши целия свят, заяви Зеленски
Коментари Харесай

Зеленски: Ядрената война може да стане реалност frognews.bg

" Руският президент Владимир Путин желае да изплаши целия свят ", съобщи Зеленски в изявление за предаването " Face The Nation " по CBS.

 

" Вижте, може би през вчерашния ден това беше блъф. Сега това може да е действителност. Путин окупира нашата атомна електроцентрала и в град Енергодар. Тази атомна електроцентрала има шест блока. И той продължава изнудването си, обвързвано с износа ни на електрическа енергия за Европа ", добави Зеленски, представен от " Дарик ".

 

" Не мисля, че той блъфира. Мисля, че светът го възпира и лимитира тази опасност. Трябва да продължим да оказваме напън върху него и да не му разрешаваме да удължава войната ", продължи украинският президент.

 

Коментарите на Зеленски идват след като той даде обещание да се отнася с предаващите се съветски войски по " цивилизован метод ".

 

На собствен ред Путин подписа законопроект, признат от съветския парламент предходната седмица, който планува всеки боец, който дезертира, непринудено се съобщи или не се подчини на заповед за стълкновение, да бъде наказван с до 10 години затвор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР